moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Länge sedan

Publicerad 2015-06-16 21:25:38 i Hannez, Herring, Skola - Lövsta Naturbruksgymnasium,

Det har hänt så mycket sen senast, bal, vagnsbygge, student, trav, hästflytt.

(Foto: Emma Norrby)

Det är helt sjukt vad tiden gått fort, veckan där innan studenten (även innan balen) var fullsmockad o bloggen orkade jag inte ens tänka på, jag hann inte ens rida heri klokt, så på 2 veckor gick hon typ 2 eller 3 pass.. Vilket inte alls kändes bra, men den här sista tiden i skolan var något att ta vara på. Om jag kunnat hade jag gärna upplevt både balen och studenten igen, allt var så jäkla kul o jag känner mig så gammal nu. Åh vill bara tillbaka, blir nästan lite gråtfärdig av o titta tillbaka på allt o se hur kul jag hade, hur glad jag är att dagarna spenderades med mina bästa vänner och min älskade pojkvän! Sämre kunde man haft det! O från studenten fick jag med mig 3 stipendier hem, hur glad kan man bli? Nu efter studenten har jag jobbat lite här hemma, o försökt vara i träkumla för att ta hand om min häst o även hunnit med Hannez lite.

I söndags körde jag hem heri hit till fardhem. Så nu står hon ute i änget med Saras rida o har det bra, de har blivit ganska bra kompisar iaf 😉 igår hann jag inte rida så jag drog med Patrik ut och gick en promenad med dom, vilket var väldigt mysigt! Idag red jag ut en sväng och avslutade på en åker med att rida igenom henne lite. Hon blev super fin, men nu måste det byggas kondition!  Så nu när allt lugnat ner sig kan nig bloggandet ta fart igen 😉
Hannez var väldigt trött en morgon

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela