moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Ja men såatte...

Publicerad 2013-12-28 23:09:57 i Hästar,

Är otroligt dålig på o ha en blogg känner jag.. Vet inte ens när jag skrev sist, men det var länge sen! Alla gånger jag tänkt att det skulle passa med ett inlägg har jag skjutit bort tanken då jag anser att det gått så lång tid att inlägget skulle ta för lång tid o skriva (som om inte inlägget kan få mer o mer innehåll ju längre jag väntar?) 

Men en liten sammanfattning av vad som hänt sen sist:
Har haft en till hopplektion med min pärla (cassi) o det gick sååå bra!
Även haft en askass dressyr lektion för Rickard där allt kändes blä o jag blev så jäkla besviken o arg på min ridning. Sen dess har allt dock gått riktigt bra, är nöjd med passen då jag vet att det e jag som är den bristande länken inte hon.
Semla har även fått röra lite på sig, dock bara uteritter men nu ska jag ta tag i det här så hon är i form tills tävlings säsongen!

Jag själv har fått jullov (tack gode gud!) så äntligen har jag fått sova ut på morgonen även om jag fortfarande är lika trött! Humöret går lite upp o ner, men julen har varit super! Släkten har varit nere så det har varit riktigt trevligt! Har hunnit med mellandagsrean oxå så lite kläder rikare har jag blivit!

Planer framåt är alltså bara o träna på o få mina hästar i form så jag kan tävla båda. Speciellt när jag fått det efterlängtade schockemöhle schabraket i julklapp!


Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela