moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Hopp

Publicerad 2015-06-29 22:21:39 i Herring, Hoppning,Hoppade för första gången sen jag fick hem heri, o hon var bara så fin! Jag trodde hon skulle vara ringrostig o tittig men hon fattade ganska snabbt vad det var som gällde o tyckte det var skit kul! Hoppade på som attan! Min fina häst! Maria sa också att hon blivit fin vilket är kul! :)

En dag senare...

Publicerad 2015-06-24 22:06:24 i Allmänt, Herring,

Så har jag inte gjort ett skit känns det som. Har tvättat/städat bilen typ halva dagen, gjort mig själv en grind till hagen vid hästarna så jag inte behöver runda hela hagen för att komma till min "uppbindningsplats". Sen har jag rastat Sara + opal med min hoppetossa, och klippt gräset. Så mycket hann jag med på denna lediga dag 😏 känner mig lite oeffektiv men jag har iaf gjort det jag tänkte, har även hunnit börja packa inför helgen då hela familjen åker till Skåne på bröllop!


Midsommar

Publicerad 2015-06-20 15:35:41 i Allmänt,

Då har midsommar iår även gått av stapeln, igår hann jag med en liten sväng ute med heri innan förberedelserna började.

Hjälpte först mamma med mat o lite, sedan var det lunch med familjen. Sedan följde jag Sara ut till stallet där vi gjorde midsommarkransar lite spontant innan vi tog in hästarna o gjorde iordning dom. Det årliga besöket till prästänget i fardhem med häst o vagn genomfördes o självklart var det jordgubbstårta till fika! 😉 väl hemma igen efter hästflyttning o lite fixade jag iordning lite inför gästerna som kom o gjorde aftonen trevlig! 


Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela