moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Blä på skolan!

Publicerad 2014-03-21 13:12:35 i Allmänt,

Skolan gör mig så trött och irriterad, dock bara nån timme kvar innan helgen men då skulle jag ju behöva åka till stallet o rida eftersom semla stog igår men jag är så seg... Måste ta tag i det tyvärr, har verkligen noll motivation för o rida alls i helgen men samtidigt ska det bli spännande.. Blir att sova tidigt ikväll det eftersom det är fodring imorgon också, allt på en gång..

En liten sväng

Publicerad 2014-03-19 22:01:21 i Bralette - "Semla", Dressyr,

Blev en liten sväng till min Supersemla idag, blev ett litet dressyrpass i ridhuset eftersom vädret var pisstråkigt :( men något gott kom ut ut det o hon var faktiskt riktigt fin, jobbade endast i skritt och trav, mycket volter, ställa, samla o länga men det e ju jobbigt såklart, men jag försökte verkligen vara noggrann med min handställning och att hon tog halvhalterna så då blev det mycket bättre! Så fin pålle häst!

Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela