moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Ridläger dag 2

Publicerad 2014-06-24 23:19:01 i Bralette - "Semla", Dressyr,
Glömde skriva igår att ridlägret börja, med tanke på pausen jag haft gick lektionen superbra, semla var jättefin!

Även idag har hon gått som en klocka, väldigt fin i grupp på fm o jättefin på vår 30 min privatlektion. Så himla nöjd! Har verkligen hittat formen, känns så himla bra då! Dock finns det ju saker o jobba med men det finns det ju alltid ;)

En dag

Publicerad 2014-06-17 21:57:29 i Allmänt, Lantbruk,

Har inte gjort så mycket idag egentligen, för bussarna går ju sämst nu.. Har iaf varit i stan på körlektion, börjar banne mig närma sig nu! Sen har jag vart lite moraliskt stöd till Emma som lyckades ta körkort idag ✌️ Under tiden det hände gick jag lite på stan o fick med mig ett par shorts hem (gillar rea) sen tog Emma o jag en roadtrip med syfte ;) en sväng förbi Patrik o sa hej, till snäckan o hämta Markus sen fick jag hoppa av på Hemse. Har äntligen lämnat in min mobil på lagning nu, den har inget wi-fi vilket är as störande i sen börjar den flippa ur rent allmänt nuförtin. Så nu har jag en annan iPhone (tack gode Gud) skulle känna mig handikappad annars 😂 väl hemma har jag fortsatt mitt arbete från igår o stapla balar o det går framåt iaf! Samma sak väntar imorgon förmiddag igen ;)

Tog sommarlov

Publicerad 2014-06-15 22:54:10 i Allmänt, Bralette - "Semla", Lantbruk,

Tog ett litet sommarlov från semla, eller hon fick ett litet sommarlov oxå. Det var egentligen ganska skönt, har inte haft ork efter de 2 praktikdagarna när jag väl va i grötlingbo o sen har jag faktiskt vart hos Patrik sen i torsdags kväll så jag har iaf gjort lite nytta, kört hackvagn OCH kört hans stora häst! Jag har ju bestämt att jag ska lära mig det där med o köra trav (o bli bra på det om det någonsin skulle gå) så det är ju en början! Inser nu hur jävla fort det går när dom kör, jag tyckte det gick tillräckligt fort i det lugna tempot 😂 men men, det är kul o lära sig faktiskt även om jag är o förblir hoppryttare! 

Men idag alltså var första gången jag red semlan sen tävlingen o det var på en uteritt med 2 st så det blev bara skritt o trav men det var nog en lagom igångsättning, hon blir ju så rund av vattnet i gräset så hon såg ganska välgödd ut, hehe.. Men skönt o få rida igen ändå, för jag vill ju, 5-6 dagar i veckan hade varit det bästa men när det tar en halvtimme för mig o köra är inte suget alltid på topp, inte hjälper det heller att mina knän spökar hela tiden.. Usch o fy, nu börjar snart min 1 veckas lov så nu lockar kudden!

Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela