moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Tar tag i saker!

Publicerad 2014-02-19 21:57:55 i Hoppning, Hästar,

Känner att mitt liv är påväg åt rätt håll! Därför ska jag försöka hålla igång bloggandet så jag kan få dela med mig av framgångarna (självklart motgångarna med!) så jag börjar med ett pepp inlägg!

Idag så tog jag mig alltså i kragen o följde med på årets första hoppträning för Zarah på Semlan. O det gick så fantastiskt jävla bra! Hade ett sånt flyt över hindrena och kunde verkligen se avstånden o rida efter det. Semla blev toklycklig av att få hoppa lite mer "på riktigt" men ändå var hon inte stark så det här kändes som en bragd! Har ändå ridit henne till o från nu sen sommaren 2012 o det blir bara bättre o bättre. Det här tävlingsåret kommer bli otroligt spännande o jag hoppas verkligen allt går vägen! Nu ska jag satsa 100% på Semla o lämna Cassi ett tag då jag inte riktigt har benen att hålla om o orka rida henne klokt. Så Semla står i fokus, så nu känner jag ingen stress av att jag "måste" rida två utan jag kommer känna mig lugn!

Nu lockar kudden starkt så jag ska ta en dejt med den så jag kommer upp till skolan imorron, god natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela