moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Hästfri dag?

Publicerad 2014-02-27 18:22:39 i Allmänt,

Har gått på stan med min bästa Emma idag, det har vart super mysigt o det är ett STORT plus att hon håller lite koll på en, så jag köpte typ ingenting förutom det jag skulle ha då, smink. O tänka sig att efter hon tvingat in mig på bokaffären (som hade rea) så kom jag ut med en bok, haha. Ja så nu får jag väl ta o läsa den oxå så jag får valuta för pengarna ;) 

Men nu när min hästfria dag fortsatte kom jag hem till Patrik o fick leka stallskötare, men vad gör det? Måste ju hålla mig lite sysselsatt ;)

Hoppelihopp

Publicerad 2014-02-26 22:44:51 i Bralette - "Semla", Hoppning,

Semla går som en klocka 👌 blir så glad av att allt kan flyta på o gå min väg just nu! Var lite skönt att Emma var med ikväll så jag fick lite filmer så jag kan se vad jag gör för fel o lära av dem, så jag kan nu somna med ett leende på läpparna! 

Tack gode gud för sportlov!

Publicerad 2014-02-24 21:41:47 i Bralette - "Semla", Dressyr, Lantbruk,

Det är så fantastiskt skönt kunna få sova tills man vaknar, även om det bara e till typ 8. O få göra vad man vill med sin dag är ännu bättre! Fick spetta lite i ladugården o gräva undan det spettade, trodde det skulle va jättesvårt o köra lilla grävaren men det var inte så farligt.
Sen blev jag bjuden på fika o mat av Emma på Hemse innan det bar av mot grötlingbo o ridlektion. Passet gick bra, semla var riktigt fin men känslan var liksom inte där för mig, bena gav upp o jag kände dom inte.. Mycket mystiskt! Men med dom orden tänker jag nog sova, skitsamma att det e lov skönt o sova ju!Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela