moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Måndag once again

Publicerad 2013-09-30 09:41:56 i Allmänt,

Ja då var det typ den värsta dagen på veckan här igen! Iaf i skol väg, långa tråkiga lektioner hela dagen... Men det e ridlektion ikväll iaf! Så vi taggar det istället! 

Trött

Publicerad 2013-09-29 22:12:25 i Allmänt,

Har inte gjort mycket denna helg men den har ändå vart bra! Fick iaf rida en liten sväng med Jonna idag på min ponnyplutt, sen var det skötarmöte men jag var tvungen o gå efter en halvtimme. Så ikväll har jag vart i väte hos min moster som fyllt år o ätit mat! :)


Ja jag är seg...

Publicerad 2013-09-27 07:47:58 i Allmänt, Chicko,

Är otroligt seg på o göra inlägg.. Men ibland så får jag fart! Men min mobil har oftast dåligt batteri så då prioriterar jag bort det lite.. Men men! Red min ponnyplutt igår, blev en uteritt så han fick tänka framåt o bara stretcha ut musklerna. Gjorde som vanligt då jag ställer åt höger, vänster, flyttar åt båda hållen, ser att han tar förhållningarna o liknande. Han tyckte det var skönt o komma ut så jag hade en glad gubbe! 


Idag är jag ledig o chicko får oxå va ledig så det blir o jobba lite hemma tills jag åker mot stan till bästa Jonna! 💞

Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela