moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Sicken dag!

Publicerad 2013-07-31 20:55:21 i

Vädret har ju vart helt bananas idag, ena stunden sol o blå himmel o nästa ösregn med lite åska o helgrå himmel, helt sjukt va det skiftade!

Kände mig iaf lite off idag, jag fick typ en distans från världen, så jag var ju total vimsig... Men men det löste sig ändå!

Red hopplektion ändå för att komma på andra tankar, som började med att chicko va riktigt nonchalant mot bettet o försökte köra med mig till en fantastisk känsla efter halva lektionen! Sista sprången, satt 👌 låg på 1m ungefär o det var nemas problemas, det flög han över som att det var 70, det var långa distanser till alla hinder o det brukar jag ha jättesvårt för för att jag pillar antingen för mycket eller för lite så det blir aldrig något flow till hindret men nu kändes det riktigt bra, inga konstiga språng alls! Kärlek till den ponnyn när han är såhär!

Usch o fy!

Publicerad 2013-07-30 21:14:11 i Allmänt,

Känner mig inte alls kry... Helt hängig o o svullen i halsen :( hoppas jag kan sova klokt iaf så jag orkar jobba imorgon, fast vad har jag för val? Sätter ju dom andra i skiten annars så det är bara o pallra sig upp ta en Alvedon o köra igen ;)

Vart i stan!

Publicerad 2013-07-29 19:19:13 i Allmänt,

Blev en sväng i stan idag, fick hem det jag behövde iaf 👍 sen blev det filmmys med Emma, vi hann med 2 filmer t.o.m ;) är sjukt skönt o va ledig men jag är ändå sjukt utmattad men det blir tydligen en vända till vattnet för ett dopp med Emma nu, andra doppet för i år då ;)

Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela