moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Ganska skönt ändå.

Publicerad 2013-08-31 13:59:55 i Allmänt,

Har inte gjort ett dugg idag, bara suttit i soffan o tittat på em i fälttävlan. Ska iaf o äta vid en annan släkting som fyllt år ikväll så jag får röra på mig lite iaf ;)
Nu ska jag äta tårta igen med Sara o de andra som kommer in nu :)

Vad ska jag göra?

Publicerad 2013-08-31 10:13:13 i Allmänt,

Ligger just nu på kökssoffan, funderar på vad jag ska göra.. Om jag faktiskt ska pallra mig ur soffan o ta mig till stallet o rida eller om jag ska ställa mig o baka o rida imorron? Ahh, jobbigt det blev... Ska liksom tävla den 22:a så då måste jag ju ridit klokt! Så när nästa vecka börjat är det hård träning som gäller! Vill verkligen att tävlingen ska bli rättvis mot chicko!

Men nu lutar det åt att baka nu o rida imorron, ja, så får det bli helt enkelt!

Olympiad & godis

Publicerad 2013-08-30 14:27:13 i Allmänt,

Har vart på polhem olympiaden idag, va inte med utan tittade bara på ;) gick sedan en sväng på stan o bytte 2 presenter jag fick (bytte färg på en tröja o ett skal till mobilen som var sönder..) med sällskap av Erik så det var ganska trevligt! Nu sitter jag på bussen hem med en liten godis påse o en cola ;) ikväll bjuds det på tårta, fick offra mig o ha det lite trevligt ;) naj nu ska jag njua av bussturen!

Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela