moajacobssons.blogg.se

Första egna hästen och resan mot målen

Jajamensan!

Publicerad 2013-04-29 14:33:43 i Allmänt,

Jag tänkte åka o rida för vi slöt vid lunch... Men vi slöt ju inte tillräckligt tidigt för o hinna med någon... Får se om Chicko går annars får jag väl strunta i det idag igen :( imorgon är det valborg så då hinner jag ju inte, kommer bli en tung dag på onsdag när man ska upp tidigt till stallet för träff med skötarna och jag vet inte hur jag ska orka.. Men har man kul går allt! :D

Nu blev det ett sånt där uppehåll igen..

Publicerad 2013-04-28 17:31:58 i Allmänt, Lantbruk,

Aja...
I fredags fick jag iaf köpa en ny hjälm vilket var skönt, tog sista vaccin sprutan för att dra till stan efter. Då såg jag iron man 3 med gott häng efter.
 
Lördag bestod av vältning hela dagen tills jag åkte till rone på kvällen och såg revy med Jonna, Bea och Emma. Vi åkte sen o åt o drog sen till Bea och såg film sedan kom jag hem till min älskade säng!
 
Idag har jag vältat klart åkern från igår och sen har jag tvättat o städat epan så den blev jäkla fin inuti iaf! :)
 
Fick dock inte se någe rally i helgen vilket jag kunde fått gjort om jag pratat med en person i fredags kväll... Det var lite synd men jag har fått suttit i traktorn där jag känner mig som hemma iaf! :)

6 timmars traktorkörning!

Publicerad 2013-04-25 20:01:02 i Lantbruk, Skola - Lövsta Naturbruksgymnasium,

Var lite busig och åkte hem vid lunch idag ;) vi skulle egentligen vart och kollat på nån jäkla teater eller var det nu var men istället bosatte jag mig i traktor med carriern på en extremt ojämn åker... Var iaf underbart att få sitta i en klok traktor och bara köra! Har längtat som as!! Dock blir det ju det sista på lapptäcket imorgon så då går vi tillbaka till stenålders traktorerna... Annars hoppas jag på att komma hem med en ny ridhjälm imorgon men vi får se vad som händer, även en myskväll i stan med Emma, Jenny m.fl väntar! :)

Om

Min profilbild

Moa Jacobsson

Hej! Jag är en tjej på 18 år som bor i Fardhem på södra Gotland. Jag går sista året på Lövsta naturbruksgymnasium, så studenten närmar sig! Jag har precis köpt min första egna häst och det är våran resa ni mestadels kommer att få följa här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela